Programma’s

www.verbeterjerelatie.nl

www.verbeterjerelatie.nl

De professionals van SHaRE zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van gedegen en toegankelijke programma’s op het gebied van de gezondheid en het levensgeluk van mensen. Dit is een continue proces van uitvinden, toepassen, testen en weer perfectioneren. Goede zorg op maat staat nooit stil.

 

Voor de ontwikkeling van onze programma’s werken wij samen met gerenommeerde instituten en bedrijven en maken wij gebruik van de de zorgstandaarden en modules van het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz (NKO) en Akwa.

 

Wij maken gebruik van recente inzichten uit de positieve psychologie, Cognitieve Gedragstherapie en levenskunstfilosofie. Inspiratie halen onze professionals uit de vakliteratuur, maar ook uit publicaties van denkers als Jonathan Sacks, Elie Wiesel, Emmanuel Levinas, Martin Buber en Rav. Kook. Onze klanten worden weer geïnspireerd door de boekentips die onze professionals geven. Als je geïnteresseerd bent in deze boekentips, neem dan contact met ons op!

 

Specifiek hebben een aantal expert van SHaRE zich ingezet voor een online programma voor gezonde partnerrelaties. Het online programma VerbeterJeRelatie maakt inmiddels deel uit van ons aanbod en kan met of zonder de ondersteuning van een professional worden gevolgd. Bekijk ook de promotieflyer van VerbeterJeRelatie.

Om het zelfmanagement van mensen te vergroten, zullen een deel van onze programma’s online beschikbaar worden gesteld.